Категории с падащо меню

Избрани продукти

Лодка RKM 350

Лодка RKM 350

Цена: 3,190.00лв.
Yerliyurt 460 BD

Yerliyurt 460 BD

Цена: 9,490.00лв.
Каяк Fish-n-Go

Каяк Fish-n-Go

Цена: 2,250.00лв.

Най-продавани

YERLIYURTMARINE

YERLIYURTMARINE

YERLIYURTMARINE

Производител на висококачествени стъклопластови лодки на достъпни цени от 1984г. насам.Произвежда лодки с дължина от 3.75м. до 7м.подходящи за риболов,спорт и търизъм. Всички лодки са с 3 годишна гаранция.

http://www.yerliyurtmarin.com/

15

продукти

«1 2»

Продукти

Yerliyurt 405 GD

Стъклопластова лодка,лека,бърза и изключително здрава . Идеална за риболов с вграден живарник,отделение за резервоар, отделение за котви и др.
 

ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА ДО 35 ДЕНА

Цена: 3,990.00лв.
Брой:

Yerliyurt 435B

Стъклопластова лодка,Произведена в Турция, Идеална за риболов независимо дали на язовир или на море.Бърза и изключително здрава с много добро покритие.Разполага с вграден живарник,отделение за резервоар ,отделение за котви и др.
 

ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА ДО 35 ДЕНА

 
 
Цена: 4,990.00лв.
Брой:

Yerliyurt 430 SUMMER LX

Стъклопластова лодка,бърза, комфортна и икономична. Подходяша за риболов и водни спортове.Конструирана от изцяло двоен корпус покрит с изключителен гел не променящ цвета си дори и след дълги години експлоатация,V-образно дъно. Разполага с вграден живарник,отделение за акумулатор,отделение за резервоар,котвено отделение ,2 сухи отделения и система за самоотводняване.

ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА ДО 35 ДЕНА

 
 
Цена: 5,890.00лв.
Брой:

Yerliyurt 430 SUMMER LXD

Стъклопластова лодка,бърза, комфортна и икономична. Подходяша за риболов и водни спортове.Конструирана от изцяло двоен корпус покрит с изключителен гел не променящ цвета си дори и след дълги години експлоатация,V-образно дъно. Разполага с елегантна и здрава конзола,мека облегалка зад водача,вграден живарник,отделение за акумулатор,отделение за резервоар,котвено отделение ,2 сухи отделения и система за самоотводняване.

ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА ДО 35 ДЕНА

 
 
Цена: 6,490.00лв.
Брой:

Yerliyurt 450 SANDY LX

Стъклопластова лодка, стабилна, бърза, комфортна и икономична. Подходяша за риболов и водни спортове. Конструирана от изцяло двоен корпус покрит с изключителен гелкоут не променящ цвета си дори и след дълги години експлоатация,V-образно дъно, осигуряващо по-добра скорост с по-малък мотор, стабилност и нисък разход на гориво. Разполага с вграден живарник, отделение за акумулатор, отделение за резервоар, котвено отделение, 2 сухи отделения и система за самоотводняване.

ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА ДО 35 ДЕНА

 
 
 

 

Цена: 6,990.00лв.
Брой:

Yerliyurt 450 SANDY LXD

Стъклопластова лодка, стабилна, бърза, комфортна и икономична.
Подходяша за риболов и водни спортове. Конструирана от изцяло двоен корпус покрит с изключителен гелкоут не променящ цвета си дори и след дълги години експлоатация. V-образно дъно, осигуряващо по-добра скорост с по-малък мотор, стабилност и нисък разход на гориво. Разполага с Конзола, мека облегалка за водача, вграден живарник, отделение за акумулатор, отделение за резервоар, котвено отделение, 2 сухи отделения и система за самоотводняване.

ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА ДО 35 ДЕНА

 

Цена: 7,490.00лв.
Брой:

Yerliyurt 460 B

Стъклопластова лодка,Подходяша за риболов и водни спортове.Конструирана от изцяло двоен корпус покрит с изключителен гелкоут ,V-образно дъно,осигуряващо по-добра скорост с по-малък мотор,стабилност и нисък разход на гориво. Разполага с 2 вградени живарника,отделение за акумулатор,отделение за резервоар,котвено отделение ,2 сухи отделения и система за самоотводняване.
 

ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА ДО 35 ДЕНА

 
 
 
Цена: 7,990.00лв.
Брой:

Yerliyurt 460 BD

Стъклопластова лодка, подходяша за риболов и водни спортове. Конструирана от изцяло двоен корпус покрит с изключителен гелкоут ,V-образно дъно, осигуряващо по-добра скорост с по-малък мотор, стабилност и нисък разход на гориво.
Оборудвана с конзола, мека облегалка за водача, 2 вградени живарника, отделение за акумулатор,отделение за резервоар, котвено отделение ,2 сухи отделения и система за самоотводняване.
Допълнителните аксесоари и двигател не са включени в цената.
 

ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА ДО 35 ДЕНА

 
Цена: 9,490.00лв.
Вижте детайли

Yerliyurt 470 CLASS

Стъклопластова лодка,изключително стабилна, комфортна и икономична.Конструирана от изцяло двоен корпус покрит с изключителен гелкоут не променящ цвета си дори и след дълги години експлоатация,V-образно дъно,осигуряващо по-добра скорост,стабилност и нисък разход на гориво. Разполага с леъри от неръждавейка,голямо отделение за акумулатор и система за самоотводняване.

ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА ДО 35 ДЕНА

 

Цена: 10,990.00лв.
Вижте детайли

Yerliyurt 470 CLASS Console

Стъклопластова лодка,много бърза,изключително стабилна,, комфортна и икономична. Подходяша за риболов и водни спортове.Конструирана от изцяло двоен корпус покрит с изключителен гелкоут не променящ цвета си дори и след дълги години експлоатация,V-образно дъно,осигуряващо по-добра скорост с по-малък мотор,стабилност и нисък разход на гориво. Разполага с леъри от неръждавейка,голяма централна конзола,седалка с подвижна мека облегалка,мека облегалка за пасажерите,голямо отделение за акумулатор,резервоар,котвено отделение,3 сухи отделения,меки седалки по цялата лодка и система за самоотводняване.

ВРЕМЕ ЗА ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА ДО 35 ДЕНА

 

Цена: 12,490.00лв.
Вижте детайли
«1 2» Страница 1 от 2

Мини количка

Количката е празна.