Категории с падащо меню

Избрани продукти

Лодка RKM 350

Лодка RKM 350

Цена: 2,505.00лв.
Yerliyurt 460 BD

Yerliyurt 460 BD

Цена: 8,590.00лв.
Kayak Fish-n-Go

Kayak Fish-n-Go

Цена: 1,690.00лв.

Най-продавани

Защита на личните данни

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ - GDPR

  

Уважаеми Клиенти,
искаме да Ви информираме, че с навлизането в сила на 25.05.2018 г. на Регламент EU 2016/679 - GDPR (General Data Protection Regulation) отпада нуждата и необходимостта от Удостоверението за Администратор на Лични данни. Това е продиктувано от промяна на законодателството за защита на личните данни в държавите членки от ЕС, приложимо и в Република България. Удостоверението за Администратор на Лични данни от своя страна доказва, че ние през всичките тевзи години, които сме извършвали нашата Търговска дейност сме имали право да се грижим добросъвестно за опазването на Вашите лични данни до момента на влизането в сила на новия Регламент. Нашата единствена цел е Вие, нашите Клиенти да сте максимално информирани за Вашите права и задължения като потребител. Именно за това, Ви молим най-учтиво да отделите време и да се запознаете с новите изисквания, права и задължения като потребители, които Ви дава новият и унифициран във всички държави от ЕС - Регламент EU 2016/679 - GDPR

Ценностите и бизнес моделът на www.korsar.bg, собственост на “KORSAR MARINE” ЕООД се градят върху прозрачността и достъпа до информация. По тази причина за нас е изключително важно да сте запознати с правата си. Уведомяваме Ви, че с влизащия в сила на 25.05.2018 г. унифициран за всички държави членки на Европейския Съюз "Общ регламент за защита на личните данни" (GDPR), ние променяме нашите правила и политика при администриране на личните данни. Регламентът урежда използването и сигурността на Вашите лични данни, с цел по-добра защита. Събирането на лични данни ще бъде извършвано по по-прозрачен начин и ще ни позволява да предлагаме продукти и услуги, адаптирани към Вашите нужди.

 

ПОЛИТИКА  ЗА  ЗАЩИТА  НА  ЛИЧНИ  ДАННИ  на  Електронен Магазин  www.korsar.bg,  съобразена  с  GDPR  от  Регламент EU 2016/679,  актуална  и  влизаща  в  сила от 25.05.2018

 

Тази интернет страницa www.korsar.bg се притежава от “KORSAR MARINE“ ЕООД  и се управлява от Дружеството в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба включително, но не само Регламент EU 2016/679 (GDPR). 

Настоящата Политика има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни в качеството си на администратор, както и за Вашите права.  

Защитата на личните данни е от изключителна важност за нас.  “KORSAR MARINE“ ЕООД  не продава вашите данни на други дружества или лица. Ако предоставяме Вашите данни на трети лица, то това са наши изпълнители, които обработват информацията от наше име, следвайки инструкциите ни и прилагайки нашия стандарт за защита на личните Ви данни. Ние се стремим да бъдем максимално ясни, конкретни и прозрачни в информацията относно обработването на личните Ви данни, която Ви предоставяме.

 

  При проблеми  или  жалби,  моля  използвайте  формата  за  контакт  и/или  телефонните  номера,  поместени  в  секция  "Контакти".

  Екипът  на  www.korsar.bg  е  на  Ваше разположение!

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Ние зачитаме Вашите лични данни. Искаме да Ви информираме как ползваме Вашите лични данни и как тази информация се ползва.
Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може така също да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.
Информацията която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:

  • помогнем при попълване на поръчка;
  • информираме отностно продукти или услуги;
  • да предоставим услуги и поддръжка;
  • известим за нови услуги или други ползи;
  • предоставим персонализирани промоционални оферти;
  • изберем съдържание което да Ви бъде показано;

“KORSAR MARINE“ ЕООД  се задължава да не разкрива личните данни на клиента на трети лица освен ако не е получил изрично разрешение от него за това, или информацията трябва да бъде предоставена на съответните власти по силата на българското законодателство.

 

Мини количка

Количката е празна.